Over ons

De Praktijk

Dierenartsenpraktijk Hoogstraat Eindhoven

“Uw dier is waar het om gaat in de Hoogstraat”

Dierenartsenpraktijk Hoogstraat in Eindhoven is een kleine praktijk met een vriendelijk en enthousiast team. In onze praktijk staan wij voor een persoonlijke aanpak, dit is een van de voordelen van een kleinschalige praktijk.

U als klant en de zorg voor uw huisdier staan bij ons centraal. Iedere klant en elk huisdier is uniek, daarom denken wij bij dierenartsenpraktijk Hoogstraat met u mee. Bij ons kunt u een service op maat verwachten.

Ons team heeft een persoonlijke relatie met elke klant. Het is ons doel om samen met u voor de best mogelijke oplossing te gaan en niet voor de meest dure en/of commerciele. Dat vinden wij wel zo eerlijk, zowel naar u als naar uw huisdier.

Over-ons-01

De dierenarts met aandacht voor huisdier én mens.

Goede zorg voor uw dier staat bij dierenartsenpraktijk Hoogstraat natuurlijk voorop. Echter zien wij ook het grote belang van een goede begeleiding voor de mens. Bij dierenartsenpraktijk Hoogstraat willen wij u optimaal begeleiden als het gaat om goede zorg voor uw dier.

Door de rustige sfeer in onze praktijk weten wij dat een bezoek aan dierenartsenpraktijk Hoogstraat zowel voor dier als mens een prettige ervaring is. Dit komt op zijn beurt onze werksfeer weer ten goede. Dieren zijn erg gevoelig voor stress en drukte in de omgeving.  

Binnen de muren van onze praktijk komen zowel mens als dier volledig tot rust. Door onze jarenlange ervaring weten we exact op welke manier we te werk moeten gaan voor elk type mens en dier.

Over-ons-02

Er komt best wat bij kijken om goede zorg voor uw huisdier te kunnen leveren. Dat begint bij de mensen die in de praktijk werken. Daar mag u van verwachten dat ze de kennis in huis hebben om uw dier zo goed mogelijk en met zo min mogelijk stress of pijn te behandelen. Door regelmatige nascholing en kennisuitwisseling onderling en met collega’s van de Kringdierenartsen Eindhoven zorgen wij voor het up-to-date houden van onze kennis.

Ons team bestaat uit betrokken mensen, die zelf zijn opgegroeid met huisdieren. Wij werken in een dierenartsenpraktijk omdat we van dieren houden. Bij ons is het gezond maken en houden van uw dier hoofdzaak en heeft daarom al onze aandacht. Het is geen marketing instrument of lopende band werk.

Met de Kringdierenartsen Eindhoven hebben wij een kwalitatief goede dienstregeling waarbij we beurtelings zelf dienst hebben. We koppelen patient informatie rechtstreeks terug en indien nodig overleggen we met elkaar over de best passende behandeling. Op deze manier zorgen we goed voor elkaars patiënten.

U mag van ons eerlijke diergeneeskunde verwachten waarbij we u niet het vel over de oren proberen te trekken. We gaan samen met u voor de best passende behandeling, waarbij kwaliteit van leven vooropstaat. Zodat u zo lang mogelijk van uw huisdieren kunt genieten. En dan genieten wij stiekem een beetje met u mee.

Meer informatie?

Op deze website voorzien we u van wat extra informatie over de meest voorkomende huisdieren; Honden, katten, konijnen en kleine huisdieren.
Wanneer u een vraag heeft, twijfel dan niet en neem gerust contact met ons op.
Ons team staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

We helpen u graag verder aan de Hoogstraat in Eindhoven!